Scroll To Top
 
comenzi livrare CALITATE HONETT retur

Cravata clasica brodata

Cravata clasica brodata, din matase
137,00 lei
123,00 lei

Cravată roz confecționată manual, din mătase (40%) și lână (60%), brodată cu fir roșu Madeira. Căptușeala este din material sintetic de culoare vișinie.

Dimensiuni (cm):

lungime: 150

lățime: 8,5

 

Model Clasică
Material Mătase cu lână
Culoare Roz

Livrarea comenzilor se face gratuit prin PRIORIPOST

Modalități de plată:

 

1. Plata ramburs - la primirea coletului de la reprezentantul firmei de curierat se achită în numerar contravaloarea comenzii.

 
2. În avans - posibilă pentru persoanele juridice și fizice, prin Ordin de Plată în contul firmei sau prin Transfer bancar/Depunere numerar în contul firmei, pe baza facturii proforme emisă și trimisă prin email.

POLITICA DE RETURURI  

Ne puteți returna produsul cumpărat și achitat în termen de 15 de zile de la primirea acestuia, în urmatoarele situații:

- Produsul este deteriorat sau defect;

- Ati primit alt produs decat cel comandat;

 

Pentru motivele arătate mai sus aveți la alegere două opțiuni:

1.    Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitați dumneavoastră contravaloarea transportului.

Daca produsul este deteriorat, vă rugăm să menționați acest fapt pe formularul de transport și să reclamați imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Dacă pachetul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să refuzați primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamație ulterioară este nulă. 

Dacă constatați ulterior că produsul este defect, vă rugăm să ne contactati pe adresa: office@honett.ro

2.    Veți primi integral suma pe care ați cheltuit-o, mai putin taxele de manipulare, expediere și transport. Veți primi prin e-mail instrucțiuni cu privire la punerea în practică a opțiunii alese.